Ultimele stiri

Ce străzi din Timișoara rămân, joi, fără apă și căldură

Timișorenii care locuiesc în mai multe cartiere rămân, joi, fără apă sau încălzire, anunță Aquatim și Colterm. Astfel, în vederea înlăturării unei avarii apărute la rețeaua primară, rețeaua de termoficare a Timișoarei este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde și a încălzirii la câteva puncte termice. Prin urmare, în intervalul orar 09.00 – 18.00, vor fi afectați consumatorii care locuiesc în zonele Calea Lipovei și Ion Ionescu de la Brad.

Tot joi, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii între orele 08.00 – 16.00, din cauza unor lucrări de modernizare pe străzile Libelulei, Intrarea Zînelor, Torontalului (parțial), Teiului (parțial), Circumvalațiunii (parțial), Brândușei (parțial), V. Goldiș, Filipescu, Reg. 13 Călărași, Semenic, Take Ionescu și Odobești. Iar în intervalul orar 08.00 – 13.00, apa caldă va fi oprită pe străzile Cristalului, Oglinzilor, Uranus, Intr. Vega, Intr. Sudului și Lidia.

Și Aquatim este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci pe străzile Calea Bogdăneștilor, Macilor, Mircea cel Bătrân și Martir Petru Domășneanu din Timișoara, între orele 09.00 – 18.00. Se va lucra la intersecția străzilor Calea Bogdăneștilor și Dan Căpitan, în cadrul programului de investiții al Aquatim, din fonduri europene, pentru reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare din zonă. Proiectul se va finaliza cu 10 km de conducte noi de apă şi 30 km de sistem nou de canalizare în Timişoara, valoarea investiţiilor ridicându-se la aproximativ 53 milioane de lei.

La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. Menționăm că această perturbare va fi de scurtă durată și recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*