Ultimele stiri

Ce surprize li se pregătesc timișorenilor în cadrul Festivalului Luminii

festivalul luminii

Timișorenii sunt invitați să redescopere și să se bucure de frumusețea lucrurilor mărunte, în cadrul unei noi ediții a Festivalului Luminii. Pe 17 mai, între orele 18.00 – 23.00, în Parcul Central, în cadrul evenimentului se vor organiza o mulţime de ateliere şi activităţi educative. Bucuria va fi foarte mare mai ales pentru cei mici, aceştia putând alege dintr-o gamă vastă de activităţi: jocuri, teatru de păpuşi, atelier de origami, gulguţe şi jucării din hârtie, atelier de face painting, atelier de lucru manual.

Nici cei mari nu vor fi lăsaşi deoparte, acestora oferindu-li-se lecţii despre „cum se face un nod” (fie el de cravată, fie de pescuit ş.a.) sau o brăţară de supravieţuire. Cititorii şi pasionaţii de fotografie nu sunt nici ei uitaţi, întrucât în cadrul evenimentului va fi amplasat un stand de schimb de cărţi, respectiv o expoziţie de fotografie. Ba mai mult, lucrurile mărunte vor veni şi pe hârtie, mai exact sub forma unor citate împărţite de către cercetaşi.

În ultima parte a zilei, atmosfera se va încălzi la propriu, fiind programat un spectacol de jonglerii cu foc, dar şi un concert al cărui scop e promovarea tinerelor talente.

Ca de fiecare dată, odată cu lăsarea întunericului, se va stinge iluminatul public, urmând ca locul desfăşurării evenimentului să fie luminat de peste 3000 de gulguţe (lampioane cercetăşeşti), creându-se astfel o atmosferă pe care cu siguranţă nu o veţi uita.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*