Ultimele stiri

Cea mai bună fotografie din lume. Un român este câștigătorul unui mare concurs internațional

fotografie

A impresionat cu o fotografie făcută în București un juriu international și a intrat în elita fotografilor din întreaga lume. Vorbim despre Vlad Eftenie, cel a cărui imagine a fost desmnată cea mai bună fotografie din lume în cadrul vestitului concurs, Sony World Photography.

Imaginea suprinsă  în Capitală a fost aleasă dintre alte 140.000 trimise de fotografi din toată lumea. Prima zăpadă, căci așa este intitulată fotografia surprinde o femeie cu o umbrela în stația de tramvai, sub primii fulgi de nea.

„Personajul ala care stătea nemişcat în staţie, fulgii haotici, maşinile d-abia se mişcau şi mi-am spus: e o stare. Starea asta merită să rămână într-o poză. Şi am făcut poza.”, povestește fotograful Vlad Eftenie pentru Digi24.

Organizatorii au primit 140.000 de fotografii din 166 de ţări. Vlad Eftenie a fost alesul juriului intrenaţional şi a luat locul întâi la categoria Low Light.

Vlad Eftenie nu a fost singurul roman care a participat la prestigioasa competiție. Alți trei fotografi din România au ajuns pe lista scurtă în concursul international Sony World Photography.

cea mai buna fotografie

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*