Ultimele stiri

Cea mai frumoasă fotografie a fost realizată în Banat. Cum a fost imortalizată Cascada Bigăr

După ce Cascada Bigăr a fost desemnată cea mai frumoasă din lume, în aceste zile pasiunea fotografilor reșițeni, afiliați Asociației Fotoclub Banatul Montan, a fost răsplătită cu o medalie de aur la un salon internațional de fotografie din Elveția.

Peste 400 de fotografi amatori și profesioniști din întreaga lume au fotografiat cele mai frumoase locuri de pe mapamond pentru a încerca să demonstreze că sunt cei mai buni, însă premiul cel mare a ajuns la Reșița, la fotograful Flavian Savescu, președintele primei asociații de fotografi, înființată recent în Caraș-Severin.

„Au participat peste 400 de fotografi amatori și profesioniști din întreaga lume, dar au ales fotografia mea pentru medalia de aur, iar faptul că am fost răsplătit cu ea mă ajută să particip în continuare și la alte saloane, să evoluez ca fotograf (…) Dacă stau să mă gândesc nu sunt profesionist, sunt fotograf amator“, a declarat Flavian Savescu pentru Express de Banat.

Tot cu o fotografie a celebrei cascade, Flavian Savescu a obținut și Premiul I la București, la categoria natură și diversitate și Marele premiu al Salonului Național de Fotografie Turistică.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*