Ultimele stiri

Cea mai mare geantă din lume învelită în aur este expusă la Iulius Mall Timişoara, cu ocazia târgului Bag Expo

Peste 6000 de genţi, poşete şi accesorii, pot fi admirate şi achiziţionate la Iulius Mall Timişoara, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Târgului Expo Bag. Vizitatorii vor avea de unde alege, varietatea modelelor fiind suficientă pentru a satisface şi cele mai exigente gusturi.

Toţi cei care vor trece pragul târgului vor avea ocazia să admire una dintre cele mai spectaculoase creaţii care îmbină marochinăria cu arta bijutierilor: o geantă de dimensiuni impresionante, îmbrăcată în foiţe de aur şi decorată cu cristale Swarovski. Această adevărată capodoperă a fost realizată manual, 6 persoane lucrând la ea timp de 6 luni.

La Târgul Expo Bag vizitatorii au ocazia să aleagă, pentru sezonul toamnă-iarnă, dintr-o gamă extinsă de produse. De la genţi office la cele sport, de la poşete de o veselie cochetă la cele elegante şi pline de rafinament, de la eşarfe la portofele şi portmonee, toate sunt de calitate superioară, fiind realizate de producători renumiţi în domeniu.
Cea de-a IV-a ediţie a Expo Bag se desfăşoară în perioada 16-20 spetembrie 2015, la parterul şi demisolul Iulius Mall Timişoara, în zona Octogon.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*