Ultimele stiri

Cea mai nouă reţea de apă din estul judeţului Timiş a fost inaugurată

Cea mai nouă reţea de apă, din estul judeţului Timiş, a fost inaugurată, astăzi, la Coşava, comuna Curtea. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobre, a fost prezent la eveniment şi a declarat că investiţia se ridică la o valoare de 1,8 milioane de lei.

„Este o investiţie foarte importantă pentru locuitorii satului Coşava, care au de-acum apă potabilă în gospodării. Consiliul Judeţean Timiş va continua să sprijine această zonă a judeţului, mai defavorizată în comparaţie cu celelalte, şi sunt convins că investiţiile vor continua pe tot ceea ce înseamnă lucrări de infrastructură şi nu numai, pentru a face viaţa oamenilor de-aici mai uşoară”, a afirmat Cătălin Dobre.

La noua reţea de apă, au fost branşate 180 de gospodării, iar lungimea reţelei este de 6,8 kilometri.

„Nu demult s-a făcut recepţia şi la reţeaua de canalizare, pe toată partea principală a satului, şi ne bucurăm că am reuşit să finalizăm, la termen, şi lucrările legate de introducerea reţelei de apă. Pe domeniul public, branşările au fost suportate prin proiect, la fel ca şi căminele din faţa caselor şi apometrele”, a spus primarul comunei Curtea, Mircea Grecu.

Această investiţie a fost finanţată de Guvernul României.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*