Ultimele stiri

Cea mai SCĂZUTĂ temperatură din acest sezon: -12 grade Celsius la Miercurea Ciuc

inghet

Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 12 grade Celsius, s­a înregistrat, joi dimineaţă, la Miercurea Ciuc, unde a fost consemnată, pentru a doua zi consecutiv, minima naţională a zilei în acest sezon.

Potrivit meteorologilor, după o zi de miercuri însorită, cu o temperatură maximă de 4 grade Celsius, înregistrată în jurul orei 15.00, în condiţiile în care dimineaţă, la ora 7.30, fuseseră minus 10 grade Celsius, la Miercurea Ciuc valorile termice au început să scadă din nou. La ora 22.00, termometrele au indicat minus 7 grade Celsius.

Mercurul a continuat să coboare în termometre până joi la ora 7.00, când la Staţia Meteo Miercurea Ciuc a fost măsurată valoarea termică de minus 12,1 grade Celsius.

Meteorologul Ilie Mojic de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu a spus că temperatura de minus 12,1 grade Celsius înregistrată joi dimineaţă la Miercurea Ciuc este cea mai scăzută din ţară din actualul sezon, fiind depăşită doar de cea măsurată pe Vârful Omu, unde s-au înregistrat minus 14 grade Celsius, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*