Ultimele stiri

Cea mai urâtă clădire din Piața Libertății intră în reabilitare. Cine trebuie să o repare

Proiectul de reabilitare a centrului istoric avansează cu pași mari, iar clădirile dărăpănate din zonă distrug întreg aspectul lucrării. Tocmai din acest motiv, municipalittatea vrea să oblige proprietarii privați să-și renoveze, de urgență, clădirile. În acest sens, se amenință cu amenzi usturătoare. Totuși, nici Primăria nu face excepție, două dintre cele mai urâte clădiri din zonă vor intra, în curând, în reabilitare pe bani de la bugetul local.

Nu doar proprietarii privați sunt cei ce și-au lăsat clădirile să se degradeze. Municipalitatea deține în centrul istoric zeci de clădiri, care nu arată așa cum pretenția o cere. Una dintre cele mai urâte clădiri din zonă, imobilul în care funcționează sediul PP-DD, va intra, curând, în reabilitare, promit reprezentanți municipalității.

 

DSC_0715 DSC_0714

„Dormi reabilitarea clădirii de pe Vasile Aecsandri, cea care între timp a fost pictată cu grafitti. Dorim înălțarea clădirii, pentru a ajunge la nivelul celorlalte clădiri din zonă. Evident totul se va întâmpla în limitele legale pentru că vorbim de o clădire monument”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*