Ultimele stiri

Cei ce vor să migreze în PLR Timiș “sunt bineveniți și bine primiți” de senatorul Petru Ehegartner

Petru Ehegartner

Senatorul Petru Ehegartner, președintele Partidului Liberal Reformat Timiș, dă undă verde ordonanței care permite migrarea aleșilor locali. Acesta consideră că este corect ca acest lucru să se întâmple tocmai din cauza faptului că opțiunea electoratului nu a fost respectată la rupere USL de către PNL.

“Consider că dacă USL ar fi rămas în continuare, această măsură privind migrația aleșilor era inoportună. Dar prin reconfigurarea spectrului politic, e un act just pentru destinele unităților administrativ teritoriale. Consider că politicienii trebuie să-i urmeze pe alegători. Cei care au cauzat modificările din majoritățile rezultate în urma alegerilor din 2012 ar trebui să răspundă. Mă întreb oare electoratul s-a schimbat sau politicienii? Electoratul a trădat sau politicienii?”, a declarat senatorul Petru Egehartner.

Toate acestea se întâmplă în comtextul în care partidul lui Tăriceanu ar fi unul dintre cele avantajate, având în vedere că Ehegartner a susținut în repetate rânduri că există primari din județ care vor să i se alăture. În acest sens,  președintele PLR Timiș le-a transmis tuturor primarilor din județ care doresc să vină în partidul pe care-l reprezintă că “sunt bineveniți și bine primiți”.

1 Commentariu pe Cei ce vor să migreze în PLR Timiș “sunt bineveniți și bine primiți” de senatorul Petru Ehegartner

  1. Doresc adresa de la partid pentru inscriere, comentariu deocamdata nu fac.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*