Ultimele stiri

Cei mai buni studenți la matematică au fost premiați la Universitatea de Vest

matematica

Universitatea de Vest din Timișoara a găzduit, săptămâna aceasta, festivitatea de premiere a Concursului Național Studențesc de Matematică „Traian Lalescu”, organizat de Facultatea de Matematică și Informatică.

La această ediție au participat 76 de studenți provenind de la 12 instituții de învățământ superior din țară. La festivitatea de premiere au participat și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale. Invitații au luat cuvântul, subliniind importanța acestui concurs cu tradiție, felicitându-i pe câștigători și oferindu-le premii. În total, s-au acordat 17 premii și mențiuni (câte un premiu I, II și III pentru fiecare dintre cele patru secțiuni ale concursului), câte o mențiune pentru secțiunile A, C, D și câte două mențiuni pentru secțiunea B.

Câștigătorii au primit diplome, premii în bani în valoare totală de peste 16000 de lei, precum și cărți. Diplomele și premiile au fost oferite de către Ministerul Educației Naționale, Fundația „Traian Lalescu” și Universitatea de Vest din Timișoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*