Ultimele stiri

Cei trei inspectori școlari adjuncți din județul Timiș s-au SPERIAT când au văzut ce subiecte le-au picat la concursul organizat de Ministerul Educației. Ce decizie au luat

ISJ Timis

Au crezut că este o joacă și că vor putea obține note mari la cele patru probe ale concursului organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcțiilor de inspectori școlari adjuncți în județul Timiș, dar s-au înșelat. Aurelian Sima, Cornel Petroman și Francisc Halasz, cei trei inspectori școlari adjuncți ai județului Timiș, s-au prezentat ieri la sediul Ministerului Educației din București pentru a susține prima probă din cadrul concursului, iar apoi au luat decizia de a se retrage din concurs.

De ce? Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, spune că celor trei candidați li s-a părut că au primit subiecte prea grele și tocmai de aceea s-au hotărât să nu mai participe și la celelalte trei probe și să se retragă din concurs. Aura Danielescu a mai ținut să precizeze că cei trei candidați s-au apărat spunând că au avut prea puțin timp să învețe, plus că nu se așteptau să fie chemați primii să susțină examenul la București.

Totuși, unul din cei patru candidați care s-au înscris pentru a participa la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar adjunct al județului Timiș nu s-a speriat când a văzut ce subiecte a primit la cele patru probe. Ba mai mult, a și promovat concursul. Este vorba despre Mihaela Petrov, directorul Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara, care așteaptă un ordin de ministru pentru a fi numită în funcția de inspector școlar adjunct.

În perioada următoare, Ministerul Educației va numi două persoane care să ocupe și restul funcțiilor de inspectori școlari adjuncți.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*