Ultimele stiri

Cei trei profesori de la USAMVB, acuzați de corupție, au fost condamnați. Vezi cât au primit

Tribunalul Timiş a dat sentinţa în dosarul în care Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a trimis în judecată pe Flavius Berbentea, Adrian Băneș și Lucian Georgescu, profesori la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Vă aducem aminte că la începutul lunii aprilie a acestui an, anchetatorii au scotocit birourile celor trei cadre universitare de la Facultatea de Tehnologia Produselor Alimentare, de la Universitatea de Știinte Agricole a Banatului. În biroul lui Adrian Băneș oamenii legii au descoperit mai multe sume de bani, în lei, euro sau dolari, totalizând aproximativ 1000 de euro.

Flavius Berbentea a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, termenul de supraveghere stabilit fiind de trei ani şi şase luni. Adrian Băneș a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru luare de mită în formă continuată, termenul de supraveghere fiind de trei ani, iar Lucian Georgescu la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*