Ultimele stiri

Cei trei tineri ce au violat-o pe studenta de la Drept au fost arestați preventiv! Cine sunt tinerii

Tânăra de 18 ani ce a fost violată duminică noaptea într-un câmp de la marginea localității Sinandrei a ajuns azi la audieri. La fel și cei trei băieți pe care aceasta îi acuză de viol. Judecătorii au decis că băieții își vor petrece următoarele 30 de zile în arest.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, la data de 04.08.2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Ciocîrlie Cristian Constantin Iosif, Oprea Darius-Ionuţ şi Burz Denis-Tobias, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol (…)trei inculpaţi au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatelor de arestare pe numele celor trei inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile, transmit cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiș.

În fapt, duminică noaptea, după ora 24:00, fata din Timișoara, studentă la facultatea de Drept a fost obligată inculpaţii Oprea Darius-Ionuţ şi Burz Denis-Tobias să întreţină relaţii sexuale cu inculpatul Ciocîrlie Cristian Constantin Iosif împotriva voinţei sale.

Totul s-a întâmplat după ce fata a plecat de acasă cu primii doi băieți menționați pentru a întreține relații sexuale în trei. Oprea Darius, care era iubitul fetei și-a adus însă și verișorul, pe Ciocîrlie Cristian, cu care fata nu ar fi dorit să întrețină relații sexuale, așa că ceilalți doi au violat-o. La eveniment au mai luat parte și alte două persoane, o fată și un băiat, care au stat în mașină și au privit tot ce se întâmpla pe câmp. Cei doi sunt liberi la ora actuală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*