Ultimele stiri

CEL MAI FRUMOS DAR primit de un TATĂ aflat pe patul de MOARTE! VIDEO IMPRESIONANT

nunta spital

Nimic nu-și dorește mai mult un părinte decât a-și vedea copiii împliniți. Când soarta, însă, își dă planurile peste cap, durerea este imensă.

Povestea impresionantă a unui bărbat din Statele Unite,David Haliburton Wilson, a făcut înconjurul lumii. Aflat în spital, bolnav de cancer în fază avansată, acesta a avut parte de o supriză imensă din parte fiicei sale, Lisa.

Fata a dorit ca tatăl să nu lipsească de la cel mai important moment din viața ei, căsătoria, așa că a organizat ceremonia de cununie în spital, chiar la căpătâiul părintelui ei. Mai mult decât atât, pentru că în SUA se obișnuiește ca petrecerea să fie deschisă de dansul interpretat de către mireasă și tatăl ei, tânăra nu a vrut să rateze nici acest moment, așa că a ”dansat” cu tatăl ei pe melodia lui Whitney Houston – ”I Will Always Love You”.

Totul a fost filmat de cei prezenți care au urmărit momentele cu ochii în lacrimi. La mai puțin de două săptămâni de la nunta fiicei sale, David Haliburton Wilson murit, scrie Libertatea. 

1 Commentariu pe CEL MAI FRUMOS DAR primit de un TATĂ aflat pe patul de MOARTE! VIDEO IMPRESIONANT

  1. BUNICA-PETRESCU ELENA // 4 ianuarie 2015 a 12:05 // Răspunde

    Impresionanta si de admirat iubirea ficei pentru parintele ei !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*