Ultimele stiri

Cel mai mare centru IT&C din Timișoara, Incuboxx, are regulament de închiriere! Cine are prioritate

incubox

După a bătut pasul pe loc, și a stat șapte luni gol, cel mai mare centru IT&C din Timișoara își va deschide în curând porțile. Asta după ce, joi, în cadrul plenului Consiliului Local, s-a votat procedura de selecție a firmelor ce își vor desfășura activitatea în clădirea din zona Gării de Nord.

Astfel, după ce a stat gol mai bine de jumătate de an, centrul construit pe bani europeni e gata să prindă viață prin firmele de proiectare reţele de calculatoare şi creare de programe informatice specializate, IT, asistenţă tehnică – mentenanţă IT, recuperare date, web-design, înregistrare domenii şi web hosting, securitate IT, ce vor fi găzduite aici .

Conform regulamentului votat joi în CL, în faza de incubare vor avea prioritate absolvenții şi profesorii facultăților de profil IT cu vârsta maximă de 35 de ani, care vor să înființeze o firmă și care, în baza unui plan de afaceri, dovedesc că ar avea o afacere viabilă, microîntreprinderile înființate cu cel mult doi ani înainte de data depunerii cererii de intrare în structura de afaceri şi firmele care își asumă că vor face cele mai multe angajări pe perioada incubării.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*