Ultimele stiri

Cel mai mare magazin dedicat animalelor de companie deschide un nou sediu la Timișoara

animax

ANIMAX, cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, și-a extins reţeaua de distribuţie şi a inaugurat un nou magazin în Timișoara, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.

Magazinul a fost inaugurat la finalul lunii iunie 2014, fiind al 44-lea petshop din portofoliul Animax. Noua unitate are o suprafaţă de 50 mp şi este situată în galeria galeria Kaufland Sagului, Strada Damaschin Bojinca 4, fiind al treilea magazin pe care Animax îl are în Timișoara, alături de cele din Iulius Mall și Galeria Auchan Timișoara Nord, deschise în 2006 și respectiv 2007.

Noul magazin ANIMAX pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă complexă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi animalele de apă. Astfel pasionaţii de animale vor regăsi în centrul Animax hrană pentru animalul preferat, accesorii, produse de întreţinere etc. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Animax are o zonă dedicată comercializării diveselor specii de animale de companie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*