Ultimele stiri

Cel mai mare salariu din Primăria Timișoara! Cine câștigă chiar mai mult decât primarul Nicolae Robu

Cojocari

Are aceeași funcție în Primăria Timișoara din anul 1992 și se pare că îi priește! Câștigă foarte bine, are conturi groase la mai multe banci din România, are afaceri prospere, acordă, ci nu ia împrumuturi! Vorbim de cel mai bine plătit om din conducerea Primăriei Timișoara, și anume de secretarul Ioan Cojocari, care câștigă chiar mai bine decât primarul Nicolae Robu.

Cojocari a câștigat în ultimul an fiscal de la Primărie nu mai puțin de 74.872 lei, situându-se astfel pe locul I în topul celor mai bine plătite persoane din Primăria Timișoara.

În ceea ce privește proprietățile, secretarul Ioan Cojocari are două terenuri agricole în localitatea Şuştra, primite moştenire, și un apartament în Timişoara. De asemenea, Cojocari deține o mașină Audi 80 din 1992, iar recent a vândut un alt autoturism în valoare de 500o de euro.

Conturile secretarului sunt pline, iar de datorii nici nu se pune problema. În conturile sale bancare  are aproape 128.000 de euro, 1.900 de dolari şi aproximativ 300.000 de lei. Mai mult decât atât, fiica sa, Paula Cojocari, îi este datoare vândută tatălui său. Acesta a împrumutat-o cu suma de 110.000 de euro.

În buzunarele secretarului mai intră bani și din investiţii. Cojocari spune că a câştigat nu mai puţin de 10.000 de euro numai din creşterea animalelor şi pomicultură, acesta nefiind singurul venit care intră în posesia secretarului din investiții.

1 Commentariu pe Cel mai mare salariu din Primăria Timișoara! Cine câștigă chiar mai mult decât primarul Nicolae Robu

  1. ATUNCI VOI CAPATA INCREDERE IN JUSTITIE CAND ACEST INDIVID VA PURTA ” BRATARI” O PERIOADA MACAR

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*