Ultimele stiri

Cel mai mare târg de recrutare ajunge la Timișoara. În ce domenii poți să te angajezi

Angajatori de TOP, cel mai important eveniment dedicate profesioniștilor și studenților aflați în căutarea unui loc de muncă, poposește în orașul de pe Bega, luna viitoare. Cu o tradiție de opt ani, târgul de job-uri a devenit un eveniment de referință pentru piața de resurse umane, concentrând o ofertă a locurilor de muncă importantă prin participarea celor mai importante companii din România.

Angajatori de TOP ajunge la Timișoara în perioada 14 – 15 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Până acum au confirmat că vor participa la evenimentul din orașul de pe Bega peste 50 de companii, un interes crescut a venit mai ales din partea angajatorilor din domeniile IT&C, FMCG, BPO, financiar-bancar, inginerie și consultanță.

Cea de-a patra ediție Angajatori de TOP Timișoara oferă vizitatorilor șansa să interacționeze cu reprezentanți ai companiilor participante, să aplice la pozițiile deschise în cadrul evenimentului și să participe la workshop-urile susținute de companiile participante.

“Timișoara este un important centru de dezvoltare economică din regiune, centru universitar cu vechime și recunoaștere națională prin buna pregătire și profesionalismul absolvenților. În plus, interesul companiilor și susținerea partenerilor cu tradiție, ne-a determinat să reorganizăm cel mai mare eveniment de carieră, Angajatori de TOP în Timișoara”, a declarat Adrian Stănescu, project manager Angajatori de TOP.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*