Ultimele stiri

Cel mai mare târg de turism din vestul ţării le aduce timişorenilor concedii la jumătate de preţ

Timişorenii vor fi întâmpinaţi cu mari reduceri de preţ pentru pachetele de vacanţă pe care le pot cumpăra dacă vor trece pragul celui mai mare târg de turism din vestul ţării. Evenimentul mult aşteptat se va desfăşura în oraşul de pe Bega, la CRAFT în perioada 21 – 23 martie, fiind aşteptate la târg peste 15 agenţii de turism din Timişoara şi din ţară.

Târgul de Turism “Vacanţa” propune un concept inedit pentru vizitatorii care-şi plănuiesc vacanţa ideală în acest an. Aceştia vor fi întâmpinaţi cu produse tradiţionale din zonele pe care agenţiile prezente le recomandă ca destinaţii pentru concedii, vor fi invitaţi la degustări şi la activităţi interactive care să uşureze alegerea pachetului de vacanţă, vor urmări prezentări pentru destinaţiile la munte sau la mare şi vor avea parte de momente artistice cu specificul tradiţional al destinaţiilor de vacanţă.

La Târgul de Turism “Vacanța”, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri până la 50 la sută pentru pachetele de vacanță și vor afla informații despre cele mai bune oferte disponibile în 2014. Cel mai interesant moment al târgului va fi tombola cu premii în valoare de 7.000 de euro. Participanții vor putea câștiga excursii în țară și în străinătate, servicii de vacanță sau vouchere de reduceri. Accesul la Târgul de Turism “Vacanța” va fi gratuit.

1 Commentariu pe Cel mai mare târg de turism din vestul ţării le aduce timişorenilor concedii la jumătate de preţ

  1. misu banateanu // 11 februarie 2014 a 21:45 // Răspunde

    Daca un targ de turism regional cu 15 agentii de turism este un targ MARE…lasati-va tata de organizat targuri…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*