Ultimele stiri

Cel mai prost trasat teren de fotbal din lume se află în județul Timiș

teren fotbal

Românii au ajuns iar de râsul englezilor. De data aceasta prin cel mai prost trasat teren de fotbal. Acesta se află la Voiteni, în județul Timiș. Se pare că autorul marcajelor a fost atât de beat înainte de a se apuca de treabă încât nu a reușit să traseze nici măcar o singură linie dreaptă.

Pozele facute de observatorul Livian Hotico înainte de începerea unui meci de la Voiteni au ajuns virale pe internet, ajungând astfel să facă senzație și în Anglia. Britanicii de la 101greatgoals.com scriu că terenul de fotbal din localitatea Voiteni, județul Timiș este indiscutabil cel mai prost trasat din lume.

”Abia se întorsese omul de la o Rugă!”. Doar că britanicii au schimbat sărbătoarea specifică bănățeană cu un termen care transmite mai exact starea în care s-a aflat autorul marcajelor: ebrietate. ”În mod evident tipul era foarte beat”, mai adaugă britanicii pe celebrul portal, citează sport.ro cu referire la cel care trebuia să traseze terenul.

Fotografiile au fost realizate cu o oră înaintea unui meci de liga a VI-a. Marcajul a fost refăcut la cererea observatorului Livian Hotico înainte ca meciul să înceapă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*