Ultimele stiri

Cel puțin o firmă preocupată de apelul primarului Nicolae Robu. Despre ce este vorba

Cablurile suspendate ce brăzdează cerul Timișoarei nu mai sunt tolerate de primarul Nicolae Robu. Tocmai de aceea edilul a făcut un apel către distribuitorii de servicii să le ducă în subteran în cel mai scurt timp și rezultatele nu au încetat să apară. O firmă a făcut deja primii pași.

Chiar dacă erau obligați să-și ducă firele în subteran încă din anul 2012, operatorii nu au făcu acest lucru în lipsă de amenzi, așa că zeci de mii de fire încă zac suspendate pe străzile din Timișoara. După ce primarul Nicolae Robu a amenințat cu tăierea cablurilor, unul dintre operatori a luat primele măsuri. Vorbim de companie UPC, care a început un inventar al tuturor firelor pe care le mai are la suprafață.

„Eram în Piața Libertății și a venit un domn de la UPC la mine și mi-a zis că au primit ordin să verifice în tot orașul și să continue procesul de ducere a cablurilor în subteran”, a povestit primarul Nicolae Robu.

Edilul a simțit nevoia să le mai transmită un mesaj distribuitorilor de facilități, dar și timișorenilor.

„Primarul vrea ca timișorenii să aibă servicii de top, în condiții civilizate. Eu nu cred că timișorenii nu sunt de acord să vadă mănunchiuri de sârme, de fire, de tot ce atârnă prin aer. Toată lumea e mulțumită. Ne dorim cu toții să avem servicii, dar cu cablurile în subteran. Fac un apel civilizat, respectuos , dar ferm, către operatori să-și ducă toate cablurile în subteran. Ar fi trebuit să facă asta până în 2012. Nu cred că este deplasat ca primarul să vorbească în 2015 despre măsuri ferme în raport cu cei ce nu respectă hotărârile”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*