Ultimele stiri

Cele două tramvaie reabilitate din Timişoara au primit un nume: Armonia. Când le vom vedea pe străzi

tramvai

Primăria Timişoara pregăteşte un moment cu totul special pentru a marca Ziua Transportului Public. Astfel, mâine, 8 iulie, cele două tramvaie reabilitate cu peste un milion de euro vor fi prezentate timişorenilor, în timpul unui tur de onoare.

Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că cele două tramvaie au primit şi un nume: Armonia. ”Vom organiza un eveniment care va fi mai deosebit pentru că în cadrul lui vom prezenta şi cele două noi tramvaie. Timişoara este un oraş al armoniei între oameni, între vechi şi nou şi de aceea şi acest model de tramvai se numeşte Armonia”, a declarat primarul Timişoarei.

Astfel, mâine dimineaţă, de la ora 09.15, o coloană de tramvaie va porni de la podul din Piaţa Maria în ordinea următoare: vagon tras de cai urmat de tramvaiele gemene, vagon Timiş, platforma cu formaţia Peregrinii, tramvaiul nou şi vagonul restaurant.

Noul tramvai Armonia va staţiona în staţia de la Catedrala Mitropolitană în jurul orei 09.25, astfel că timişorenii sunt aşteptaţi să se fotografieze cu el. Potrivit edilului şef, mâine va fi anunţat când se vor putea plimba timişorenii cu cele două tramvaie proaspăt reabilitate.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*