Ultimele stiri

Cele mai bune oferte educaționale și de timp liber pentru copii, în acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Timișoara

kids tim fest

În acest week-end, Iulius Mall Timișoara va fi destinaţia ideală nu doar pentru împătimiţii de cumpărături, ci şi pentru părinţii care se află în căutarea celor mai bune oferte educaţionale şi de petrecere a timpul liber pentru copiii lor.

Timp de trei zile, în perioada 9 – 11 mai, la demisolul mall-ului va avea loc târgul KIDS TIM FEST organizat de Wendy Kids. La eveniment vor participa expozanţi din domenii variate, precum: educațional,medical, bancar, sportiv, artistic, cu scopul de a oferi servicii de calitate pentru copii.

Organizatorii le-au pregătit celor mici şi un program special, cu numeroase momente de distracție și relaxare. Vineri, de la ora 17.30, prichindeii vor avea parte de face painting şi vor admira demonstraţii de balet şi judo. Sâmbătă, de la ora 11.00, participanţii sunt invitaţi la workshop-ul „Fotografia de familie”, organizat de Yellow Store, se vor distra alături de Minnie și Mickey, vor beneficia de face painting profesional şi vor asista la sesiuni de zumba şi street dance.

Și duminică distracţia va fi asigurată pentru copii, care sunt aşteptaţi, de la ora 11.00, la workshop-ul „Cooking Show for Kids”, oferit de Andrei Georgeo.Programul va continua până seara cu demonstraţii sportive, concursuri pe familii şi alte momente amuzante. KIDS TIM FEST a pregătit şi o tombolă cu multe premii surpriză, oferite de partenerii evenimentului.

Toate acestea îi așteaptă pe părinți și pe copii la târgul KIDS TIM FEST, la IULIUS MALL, de vineri până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 22.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*