Ultimele stiri

Cele mai frumoase flori pot fi admirate și cumpărate la Expo Flori de Mai [FOTO]

flori

Mii de timișoreni sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni la Halele Timco, la cea mai mare expoziție dendro-floricolă din Timișoara. Peste 60 de de firme, cultivatori şi comercianţi de flori din România şi Ungaria au expus la  Flori de Mai, târgul care promite a fi o veritabilă oază de frumuseţe şi culori

Ediția a VIII-a a târglui îi așteaptă pe timișoreni cu mii de specii de plante, la prețuri reduse. Trei sferturi din cei care au expus la Expo Flori de Mai sunt producători, ceea ce înseamnă că doritorii pot cumpăra produsele direct la prețul pus de aceștia, fără vreun adaos.

“Am venit mai mult să mă uit, dar am găsit prețuri bune așa că mi-am cumpărat câteva plante. Am înțeles că florile sunt din serele și grădinile lor.”, spune una dintre vizitatoarele expoziției

Nu numai partea dendro-floricolă este foarte bine reprezentată la expoziție, ci și partea de amenajări de grădină. Vorbim aici de mobilier de grădină, căsuțe de vacantă, ghivece sau piese ornamentale, care pigmentează abmientul exterior. De asemenea, în cadrul expoziției poate fi găsită și partea de terase-balcoane.

Până la finalul expoziției, organizatorii așteaptă ca peste 6.000 de vizitatori să le treacă pragul.

“Expoziția e bine cunoscută timișorenilor pentru că de opt ani, de când s-a lansat pe piață, publicul timișorean o așteaptă, o știe, și o apreciază, lucru care se observă din vânzările care au avut loc” spune Roxana Bonchiș, unul dintre organizatori.

Expoziția poate fi vizitată până duminică, 11 mai, la ora 20, iar intrarea este 2 lei

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*