Ultimele stiri

Cele mai îndrăgite flori au putut fi admirate de timișoreni la Expo Floricola FOTO

expo floricola

Cactuși înfloriți, trandafiri, mușcate, margarete sau garofițe au fost doar câteva dintre florile pe care timișorenii le-au putut admira și procura în cadrul unei noi ediții a evenimentului Expo Floricola.

Târgul de flori mai este deschis până la ora 22.00 lângă halele Timco,  expoziția fiind dedicată sărbătorii Floriilor și marelui praznic al creștinătății, Paștele.

Și-au expus soiurile floricole numeroși cultivator, dar și grădinari, care le-au oferit timișorenilor care au trecut pragul evenimentului plante la cele mai bune prețuri. “Sunt mai multe motivele care justifică această acțiune, în această perioadă a anului: prier-luna aprilie – este socotită drept luna reînvierii depline a naturii, luna când întreaga planetă înverzește!”, au transmis organizatorii.

Timișorenii au putut cumpăra exemplare de exceție de flori și plante, specifice pentru această primăvară, semințe, îngrășăminte și pesticide, utilaje și mobilier de grădină, instalații de irigații și drenaj și, nu în ultimul rând, au beneficiat de cele mai bune sfaturi privind cultivarea și sănătatea plantelor, arhitectura peisageră sau amenajări de grădini oferite de specialiști și cercetători din oraș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*