Ultimele stiri

Cele mai tari destinații se aleg la Târgul de Turism Vacanța, la Timișoara

vacanta

Timișorenii care nu și-au ales încă o destinație de vacanță pentru la vară sunt așteptați la un nou târg de turism organizat în orașul de pe Bega. În perioada 21 – 23 martie, are loc la Sala Polivalentă a Camerei de Comerț Timișoara Târgul de Turism Vacanța.

Pentru publicul larg, organizatorii doresc să ofere mai mult decât doar niște standuri cu oferte de turism. Ci vor sa îi facă pe vizitatori participanți la diverse evenimente, pentru copii și adulți, prezentări de destinații, prezentări de produse de hobby și timp liber, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații, tombole, premii, vouchere și oferte early booking pentru vacante de vis.

Târgul va reuni agenţii de turism, parteneri hotelieri, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor state, parteneri internaţionali, autorităţi locale, reprezentând pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*