Ultimele stiri

Cele mai tari obiective turistice din Banat, la un click distanță!

banatour.eu

Regiunea Banat are, începând de astăzi, primul portal turistic în trei limbi, ce a fost lansat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, în cadrul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană. Proiectul “Regenerarea turismului transfrontalier prin servicii inovative pentru beneficial comunităților locale” vizează promovarea turismului din Banatul românesc și sârbesc și crearea de instrumente care să faciliteze revigorarea acestuia și susținerea administrațiilor locale în procesul de construire a unui brand turistic regional.

Oferta turistică a regiunii Banat prezentată în cadrul portalului cuprinde o hartă interactivă a regiunii, fotografii dinamice, posibilitatea de achiziție a biletelor la diverse evenimente și realizarea de rezervări pentru cazare la pensiuni și hoteluri din regiune, un calendar cu evenimente din regiunea Banat și informații despre acestea, o aplicație-suport pentru planificarea unei călătorii în regiune (Trip Planner) și informații transmise în timp real despre starea vremii. De asemenea, alături de portal a fost realizată și o aplicație specială care să permită accesarea informațiilor de pe pagina web pe telefoanele mobile inteligente.

Pentru asigurarea actualizării informațiilor conținute de portal și pentru prezentarea mai multor perspective,  portalul conține o secțiune dedicată membrilor care permite înregistrarea celor interesați să editeze și să posteze informații în vederea promovării produselor și serviciilor turistice din Banat. Forumul din cadrul portalului www.banatour.eu se adresează tuturor celor care vizitează portalul și care sunt interesați de serviciile de turism din regiunea Banat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*