Ultimele stiri

CELEBRUL CRIMINAL de la Medicina din Timişoara se însoară în puşcărie!

Sergiu Florea

Sergiu Florea, fostul student la Medicină din Timişoara, condamnat pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat, a depus la Primăria Arad documentația necesară pentru a se căsători.

Conform anunțului publicat pe site-ul Primăriei, ”declarația de căsătorie” a lui Florea Raul-Sergiu, în vârstă de 25 de ani, a fost înregistrată ieri.
Aleasa inimii lui este o fată de 22 de ani, Kalioglo Ina, din Ucraina. ”În temeiul art. nr. 285 din Codul Civil, orice persoană poate face opoziţie la căsătorie dacă există un impediment legal sau dacă alte cerinţe ale legii nu sunt îndeplinite. Opoziţia la căsătorie se face numai în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 10 zile de la data afişării”, anunță Primăria Arad.
Surse din cadrul Penitenciarului Arad, unde Florea își ispășește pedeapsa, au declarat că evenimentul va avea loc la începutul lunii aprilie. Florea a cerut discreție asupra evenimentului și nu a vorbit despre viitorea soție și împrejurările în care a cunoscut-o. Sursele afirmă însă că tânăra este studentă în Arad.
Și fosta iubită a lui Florea, Carmen Bejan, aflată în detenție tot în Penitenciarul Arad pentru că a luat parte la aceeași crimă, s-a căsătorit în aprilie 2012, cu un fost deţinut arădean, Claudiu Şatran. Cei doi s-au cununat civil într-un club din cadrul penitenciarului, iar la ceremonie au participat doar câțiva invitaţi ai mirilor, între care părinţii.
Sergiu Florea și Carmen Bejan Șatran au fost condamnați la 20 de ani de închisoare după o crimă monstruoasă. Pe când erau studenți la Facultatea de Medicină din Timișoara, în vara anului 2009, un ucis și tranșat un bărbat. Instanţa i-a obligat pe criminali să plătească familiei victimei despăgubiri materialede 20.000 de euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*