Ultimele stiri

Celelalte Cuvinte, trupa legendă a rock-ului românesc, se întoarce în Timișoara. Ce supriză le-a pregătit fanilor

După succesul înregistrat cu spectacolul acustic “Trup și Suflet” de la București, trupa-legendă a rock-ului românesc pornește în turneu național și ajunge la Timișoara, la Casa Studenților. Celelalte Cuvinte se întoarce cu drag în orașul de pe Bega, oraș de suflet în care trupa s-a consacrat la începutul anilor ’80. Cei mai vechi fani ai trupei își aduc aminte cu plăcere că un prim concert al formației susținut la Casa de Cultură a Studenților este considerat actul oficial de naștere al trupei.

Trupa va prezenta, în premieră absolută pentru Timișoara, conceptul de rock acustic „Trup și Suflet”, în data de 28 februarie 2014, de la orele 20.00. În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări, întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale.

Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Calin Pop. Ineditul abordarii se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou. Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*