Ultimele stiri

Centrele comerciale Auchan Timișoara te invită să redescoperi bucuriile copilăriei în luna iunie

Cele 2 centre comerciale Auchan Timișoara Nord și Sud, te așteaptă să redescoperi pas cu pas bucuriile copilăriei, în perioada 1 – 30 iunie.

Centrele comerciale Auchan Timișoara Nord și Sud te invită să pășești în lumea magică a copilăriei și a poveștilor cu zâne și eroi, copilăria fiind acel timp al bucuriei, al jocului și al prieteniei sincere.

Vom readuce la viață jocurile uitate ale copilăriei: frunza, coarda, elasticul, țară, țară vrem ostași, baba oarba, şotronul şi „x şi 0”. Copii și părinți vă veți bucura împreună de spectacole interactive, teatru de păpuși și ateliere de creație pline de energie și bucurie.

Leonard Iosefini va fermeca deopotrivă pe cei mici și cei mari cu un spectacol de magie inedit.

Vă îndemnăm să retrăiți emoţia copilăriei alături de cele mai mari bucurii ale voastre, şi anume copiii. Copiii sunt mereu entuziaști, nu amână pentru nicio o secundă propria fericire. Ei ne învață să ne bucurăm de lucrurile simple, dar și cum să transformăm fiecare minut într-un moment de încântare! Aceasta este invitația pe care vi-o lansăm și noi pentru perioada ce urmează!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*