Ultimele stiri

Centrul intermodal, din nou în discuții. Ce le-a promis Titu Bojin timișenilor veniți la spectacolul aviatic de la Aeroportul Traian Vuia

Titu Bojin

Subiectul controversat al centrului intermodal care urmează a fi deschis la Remetea Mare, este din nou pe buzele șefului Consiliului Județean, Titu Bojin.  Astfel, la doar două săptămâni de la anunțul că proiectul se amână, social-democratul le-a promis timișenilor veniți la spectacolul aerian de la Aeroportul Traian Vuia, că instituția pe care o conduce se preocupă ca în vestul tării să fie realizată platforma logistică de mari dimensiuni unde să se poată realiza transferul mărfurilor de pe transportul de cale ferată, rutier, aerian şi, ulterior, posibil chiar pe apă.

“Consiliul Județean Timiș se va preocupa să avem un centru intermodal din care va face parte și Aeroportul Traian Vuia. Dezvoltarea gării aeriene de la Timișoara este un obiectiv important al Consiliului Județean Timiș”, a declarat duminică, Titu Bojin.

Promisiunea a fost lansată chiar dacă se știe clar că proiectul a fost amânat pentru CEL PUȚIN un an. Dar, șeful Consiliului Județean are planuri mari pentru Aeroportul Traian Vuia din Timișoara, care va fi inclus în centrul intermodal. Astfel, acesta promite realizarea a patru benzi de circulație către aeroport.

”Va promit că lucrările pentru proiectare au început, pentru realizarea a patru benzi  de la sensul giratoriu până la aeroport pentru că am văzut astăzi ce înseamnă când circulă mai multe mașini către aeroport”, a mai spus Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*