Ultimele stiri

Centrul Timișoarei arată SPECTACULOS. Pregătirile pentru primul festival al florilor din oraș, în toi FOTO

Piața Victoriei din Timișoara arată ca-n povești, plină de flori. Asta pentru că capitala Banatului se fac ultimele pregătiri pentru Timfloralis, primul festival al florilor din oraș. Astfel, timișorenii pot admira umbrelele colorate de pe strada Alba-Iulia și își pot face poze sub porțile în formă de inimioare sau cercuri din flori naturale instalate în mai multe locuri din Piața Victoriei.

De asemenea, în Piața Operei se aranjează o plasă de flori artificiale. În total, mii de flori vor umple centrul Timișoarei în perioada 22 – 24 mai, în cadrul festivalului Timfloralis.

„În cadrul festivalului se vor expune şi comercializa flori, accesorii specifice şi amenajări floricole, vor exista momente artistice susţinute de Filarmonica Banatul, concerte simfonice cu temă florală, iar Casa de Cultură a Studenţilor va participa cu ateliere şi expoziţii. Dintre elementele inedite ale festivalului pot fi amintite: cupola de flori, porţi din flori ce vor fi realizate de SC Horticultura SA, precum şi o inedită rochie din flori. Vor avea loc demonstraţii gastronomice cu preparate din flori şi plante aromatice”, spune viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu.

1 Commentariu pe Centrul Timișoarei arată SPECTACULOS. Pregătirile pentru primul festival al florilor din oraș, în toi FOTO

  1. Spectaculos!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*