Ultimele stiri

Centura Timișoarei, în afara Master Planului de Transporturi. Robu acuză PSD-ul

autostrada

Zilele trecute a fost făcut public Master Planul de Transporturi și, surpriză, un proiect extrem de important pentru Timișoara lipsește. Vorbim despre Centura Timișoarei care ar urma să facă legătura între Calea Lugojului și Calea Șagului. La aflarea veștii, primarul Nicolae Robu a făcut și primele declarații pe tema acestui subiect. Mai exact, edilul acuză PSD-ul despre care spune că nu merită voturile timișorenilor.

În plină campanie electorală, Robu susține că PSD-ul nu merită voturile timișorenilor. Edilul motivează că, în continuare, banii pe care Guvernul i-a alocat Timișoarei sunt egali cu zero. Mai mult decât atât, după apariția noului Master Plan pentru Transporturi, valabil șase ani, Robu are un nou argument. Deși încă din 2012 PSD-ul promitea că Timișoara va avea centură, iată că acest lucru nu se va întâmpla curând.

„Master planul este documentul fundamental în cadrul căruia trebuie să se desfășoare pe termen lung toate proiectele pe care le va promova Guvernul și, respectiv, pe care le vor promova consiliile județene acolo unde se regăsesc și ele în proiect. Iată tratamentul real al Timișoarei. Și atunci PSD-ul are tupeul să le ceară timișorenilor votul. Mă îndoiesc că timișorenii vor fi atât de naivi încât să creadă în promisiunile nerușinate cu care se va veni și în continuare. Vom avea parte de diverse vizite ale unora și altora în Timișoara, pe parcursul campaniei electorale, lucru care e firesc, dar ce este nefiresc și incorect este ca cei ce vin aici să ne subestimeze inteligența și să ne arunce promisiuni fără noimă de alocare de fonduri pentru Timișoara”, a declarat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*