Ultimele stiri

Cercetat pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor și infracțiuni rutiere

etilotest

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de un bărbat de 41de ani bănuit de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor și infracțiuni rutiere. De la cel în cauză, polițiștii au ridicat un pistol cu gaze și 16 cartușe.

La data de 15 spre 16 decembrie a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Lovrin, un bărbat a executat mai multe focuri de armă.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat un bărbat de 41 de ani care a fost indicat de martori ca fiind cel care ar fi folosit arma.

În urma controlului vehiculului pe care acesta îl conducea, polițiștii au găsit un pistol cu gaze și 16 cartușe, deținute fără drept, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Întrucât bărbatul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*