Ultimele stiri

Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

foto arma confectionata artizanal

Polițiștii orașului Făget efectuează cercetări față de un bărbat de 35 de ani, din comuna Victor Vlad Delamarina, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Pentru documentarea activității infracționale a celui în cauză, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, pe D.J. 609 B, în localitatea Mănăștiur, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în portbagajul autovehiculului o armă de vânătoare confecționată artizanal, deținută ilegal.

Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului, în baza autorizației emise de Judecătoria Făget, polițiștii orașului Făget și cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție pe raza comunei Victor Vlad Delamarina, la domiciliul bărbatului.

În urma percheziției, polițiștii au găsit la domiciliul celui în cauză două arme letale, deținute legal.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar armele depistate în autoturism și la domiciliul bărbatului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*