Ultimele stiri

Cetăţean român depistat cu permis de conducere austriac fals la frontieră

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean roman care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere austriac fals.
În data de 09.02.a.c., în jurul orei 18.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţile de frontieră, cetăţeanul român R. Şain, în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, care conducea un autoturism Opel înmatriculat în Austria.
La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat şi permisul de conducere la control, un act ce purta însemnele autorităţilor austriece.
La controlul specific, lucrătorii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui document original, aflat în uz, acesta fiind fals.
Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul în urma unui curs pe care l-a urmat la o şcoală de şoferi din Viena.
Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*