Ultimele stiri

Cetăţeni Sri Lanka , depistaţi la frontiera de vest

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au depistat 4 cetăţeni Sri Lanka, ce intenţionau să iasă ilegal din România, pe jos, pe la frontiera verde.
În data de 30.11.2015, în jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, patru persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre interiorul ţării, spre frontieră. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanelor la aproximativ 150 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele de sex masculin, cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani, sunt cetăţeni din Sri Lanka, ce au intrat legal în România , în baza unei vize de lungă şedere. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Italia şi, pentru că nu deţineau vize pentru Spaţiul Schengen, s-au deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetăţenilor Sri Lanka şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Persoanele în cauză urmează a fi predate unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

1 Commentariu pe Cetăţeni Sri Lanka , depistaţi la frontiera de vest

  1. Patru algerieni si un marocan depistati la frontiera de vest n timp ce ncercau sa intre ilegal n tara – Politia de Frontiera

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*