Ultimele stiri

Cetățenii de pe Văcărescu își vor zona pietonală! Ce l-a înfuriat pe primarul Nicolae Robu

Cetățenii care locuiesc în preajma Pieței Iosefin vor transformarea perimetrului din vecinătatea pieței în zonă pietonală! Au trimis chiar și un memoriu în acest sens la Primărie și spun că nu se vor lasa până nu vor reuși să-și îndeplineacă dorința.

Primarul Nicolae Robu, aflat în zonă marți, împreună cu reprezentanții ADR Vest, a avut o întâlnire-surpriză cu cu o doamnă care susține că face parte din comitetul cetățenilor din zonă. Aceasta l-a luat la întrebări pe primar, dorind să afle de ce zona nu poate fi transformată în pietonală. La un moment dat, doamna l-a înfuriat pe edil, căci aceasta a început să-i reproșeze că se aruncă bani pe fântâni arteziene, în loc să se face ceva util, precum ar fi reabilitarea clădirilor istorice din zonă.

„Se aruncă banii cu grămada și cu clădirile astea istorice nu se face nimic”, a spus doamna respectivă.

Primarul s-a supărat și a refuzat să-i mai răspundă doamnei la întrebări.

„Grija nu este pentru banii care s-au cheltuit, ci pentru confortul propriu al fiecăruia. Spiritul civic nu există! Și mie mi-ar plăcea ca zona în care locuiesc să fie pietonală, dar nu se poate așa ceva. Nu avem nevoie de trafic în oraș?! Dânșii când au auzit că dorim să funcționalizăm bulvardul care este unul dintre cele mai mari, și care este prost făcut, ei au trimis acest memoriu. Nu putem să ne gândim la cei care locuiesc la 20 de metri de noi, trebuie să ne gândim la tot orașul”, a replicat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*