Ultimele stiri

Cetățenii județului Timiș se pot documenta online despre activitatea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă are acum o platformă. CJUSTM.RO este noua platformă implementată în cadrul proiectului desfăşurat prin Fondul Social European ”Creşterea capacităţii de management printr-o mai bună comunicare în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă” .

Proiectul a început în octombrie 2012 şi se derulează până în luna februarie 2015.

” Problema se pune la intervenția integrală în acest sens. Prin intermediul platformei se pot transmite atât informații și date pentru gestionarea situațiilor de urgență pentru cetățenii județului Timiș cât și intrainstituțional între membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiș.” A declarat  Mihoc Lucian, inspector șef ISU.

Valoarea proiectului a fost de aproape  1.114.000 lei, din care aproximativ 946.000 au însemnat valoarea nerambursabilă prin Fondul Social European.

În cadrul acestui proiect au fost difuzate 10 spoturi radio și au fost publicate 9 articole despre situațiile de urgență prin Consiliul Județean Timiș.

De asemenea, s-au desfășurat training-uri pentru 52 de funcționari publici implicați în comunicarea interinstituțională pentru situații de urgență;  2 seminarii care au avut ca teme: egalitate de șanse și dezvoltare durabilă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*