Ultimele stiri

CFR a început să facă curățenie la Gara de Nord. Momentan scapă de amenzi, Primăria îi mai păsuiește până la sfârșitul lunii

Gara de Nord

Deși acum mai bine de două săptămâni, primarul Nicolae Robu amenința cu amenzi pentru mizeria de la Gara de Nord, se pare că acesta îi mai păsuiește pe cei de la CFR până la sfârșitul lunii.

Mizeria de la Gara de Nord mai poate aștepta până în 28 martie. Deși inițial amenzile trebuiau să curgă încă din 13 martie, Primăria a decis să mai păsuiască CFR până la sfârșitul acestei luni, ca urmare a „eforturilor depuse”. Până în prezent, la Gara de Nord s-au făcut igenizări, au fost spălate câteva gemuri și s-a turnat niște beton.

„Am văzut că s-au mobilizat cei de la CFR, au depus foarte mari eforturi să facă curat, să repare, chiar dacă nu dispun de fonduri suficiente. Am apreciat asta și atunci am agreat să prelungim termenul la care să luăm decizia dacă îi amendăm sau nu. Cât au propus ei, atât am aprobat”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Deși nu a văzut personal mobilizarea de la gară, primarul a fost informat de Poliția Locală care a urmărit mai îndeaproape situația.

„Eu nu am mai fost personal acolo, dar a fost Poliția Locală și așa am fost informat, că se lucrează în fiecare zi, s-a făcut curat… Mă așteptam să fi progresat mai mult, că au trecut două săptămâni. O să merg și personal să văd cum stau lucrurile, dar eu așa am fost informat, că se lucrează…Trebuie să facă o igienizare, o intervenție de urgență, că nu le-am putut pretinde să facă o reparație capitală. Aceasta se impune acolo, fără îndoială, dar costă mult și sunt acele complicații pe care le cunoaștem. Dar o intervenție din aceasta mai sumară poate fi făcută și nici nu poate costa sume chiar uriașe”, a concluzionat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*