Ultimele stiri

CFR Cluj poate pierde tot în 5 zile: „Excluderea din Europa ar fi o tragedie!”

Daca nu isi plateste datoriile pana pe 31 ianuarie, CFR Cluj va fi suspendata din Europa timp de trei sezoane.

Peste 1,5 milioane de euro pentru a scapa de sanctiunea UEFA, plus 300.000 de euro catre fostii jucatori ca sa evite depunctarea. Acestea sunt sumele pe care CFR Cluj trebuie sa le achite in urmatoarea saptamana daca vrea sa ramana in viata.

31 ianuarie este data pana la care CFR Cluj e obligata de UEFA sa isi achite datoriile, care trec de 1,5 milioane de euro. Plata ar salva echipa de la excluderea din Europa pentru urmatoarele trei sezoane, dar acest lucru pare imposibil in conditiile financiare actuale.

„Ar fi o tragedie, dar sper sa se rezolve pana la urma. Mi-ar parea rau sa se ajunga aici. Si la mine mai au niste datorii. Am primit o hartie, trebuie sa imi achite restantele pana pe 31 martie. Dar le-am spus ca nu ii dau in judecata daca nu imi platesc. Totusi, sper sa se rezolve pentru ca am muncit pentru acei bani”, a spus Vasile Miriuta la Ora Exacta in Sport.

CFR Cluj nu are probleme doar cu UEFA, ci si cu FRF. Federatia i-a obligat pe clujeni sa plateasca pana pe 4 februarie 300.000 de euro catre cinci fosti jucatori – Maftei, Voiculet, Hora, Sepsi si Liviu Ganea – alfel Liga va fi obligata sa inceapa depunctarea echipei.

 

Preluat de pe sport.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*