Ultimele stiri

CFR Marfă a dat afară sute de angajați din BANAT

CFR Marfă a dat afară, pânâ în prezent, aproape 2.300 de salariați, cei mai mulți fiind de la sucursala Banat – Oltenia, și anume 622 de angajați. Potrivit Mediafax, până la sfârșitul anului vor fi disponibilizate, în total, 2.500 de persoane, efectivul companiei fiind de 6.561 de angajați.

„Procesul de disponibilizare se va încheia la data plecării ultimului salariat vizat a fi disponibilizat. Pot apărea diferite situaţii datorită cărora concedierea colectivă să nu aibă un termen precis de finalizare (salariaţi cu contracte individuale de muncă suspendate din diferite motive, salariaţi care şi-au depus dosarul de pensionare şi urmează să le sosească decizia de pensionare)”, audeclarat reprezentanţii CFR Marfă.

CFR Marfă a raportat în 2013 venituri de 984,8 milioane lei, pierderi de 262,9 milioane lei şi un număr mediu de 8.696 de salariaţi.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI la o restructurare agresivă a companiei CFR Marfă şi continuarea procesului de privatizare cu un investitor strategic, după ce procedura de cedare a 51% din acţiuni a eşuat anul trecut.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*