Ultimele stiri

Cheile Nerei din Banat, în care se află cea mai frumoasă cascadă din lume, vândute alături de cele mai spectaculoase locuri

cascada bigar

Agentiile de turism au inceput, de cateva luni, sa promoveze locurile spectaculoase din Caras-Severin.

Operatorii au scos la vanzare pachete turistice, care cu siguranta vor atrage turistii romani, dar si straini. In agentiile din Bucuresti spre exemplu, destinatia Cheile Nerei este promovata ca fiind una dintre cele mai interesante destinatii din aceasta perioada. Ofertele au fost preluate si de mai multe agentii din strainatate, astfel ca daca localnicii din zona, dar si operatorii din turism vor fi foarte atenti cu cei veniti in vizita, in cativa ani, americanii, francezii, nemtii si italienii vor veni cu sutele sa ne admire peisajele extraordinare.

Preturile pentru Cheile Nerei nu sunt foarte mari. Operatorii vand un weekend pe Cheile Nerei cu preturi cuprinse intre 120 si 300 de euro, in timp ce o saptamana de aventura costa intre 220 si 500 de euro. Specailsitii din domeniu sustin ca nu s-au ferit niciodata sa scoata la vanzare ofertele interne alaturi de cele din Maroc, Franta sau Spania, deoarece si tara noastra are o serie de obiective interesante care merita sa fie vazute atat de romani, cat si de straini.

Cea mai mare problema a tour operatorilor este infrastructura, care ii impiedica pe multi colegi de-ai lor sa isi trimita clientii in judetul nostru, scrie Resita.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*