Ultimele stiri

Cher își trăiește ultimele clipe de viață. A început să-și dea din lucruri și s-a izolat de toata lumea

Cher spune că e pregătită să moară, spunând că abia așteaptă să i se alăture regretatului ei soț, Sonny Bono.

Legenda muzicii si chiar a culturii pop se luptă de câteva luni cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui , având nevoie de transplant și are probleme mari și cu inima. Ea a mărturisit că boala a făcut-o să fie depresivă și i-a transformat toți mușchii în jeleu. Cântăreața, în vârstă de 69 de ani, s-a izolat de toată lumea și își petrece zilele stând în pat cu laptopul în brațe. Ea mai iese din casă doar să meargă al mormântul fostului ei soț.
„Cher consideră că sfârșitul îi e aproape. Și-a speriat toți apropiații”, a declarat un prieten al acesteia. Cântăreața a început să facă vizite secrete la mormântul lui Sonny și să își doneze din bunurile sale, iar de cele mai multe ori stă și se gândește la cum era viața ei cu Sonny, devenind obsedată de acesta. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1964 și 1975 și el a murit într-un accident cumplt la ski în Nevada, fiind înmormântat în Palm Springs, California, unde a fost primar.
„Se duce la mormântul lui cu flori și vine apoi plânsă toată, spunând printre lacrimi: „Sunt pregătită să fiu cu Sonny iar”, a mai declarat o sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*