Ultimele stiri

Chiar și după primele intervenții, aspectul Gării de Nord Timișoara, criticat de un consilier local

Deși primele intervenții au fost făcute deja, iar imobilul arată, în sfârșit, decent, un consilier local critică aspectul Gării de Nord din Timișoara! Vorbim de liberalul Ștefan Sandu care blamează, pe bună dreptate, aspectul de talcioc al chioșcurilor de la intrarea în clădire.

„Astăzi, Gara de Nord Timișoara cu noua tabelă de afișaj tip termopan anii ’90. Să nu întrebați de întârzieri! Noua „tehnologie” nu mai permite afișarea lor dar, o mulțime de chioșcuri cu aspect de talcioc va fac așteptarea mai plăcută!”, spune consilierul.

10520549_799364056799114_5237299783205802312_n

Adevărul e că acestea sunt problemele care încă îl nemulțumesc și pe directorul Regionalei CFR Timișoara, Alexandru Simu. Totuși, problemele nu au fost prioritare până acum. La Gara de Nord, anul acesta, fațada a fost văruită, chiar dacă geamurile sunt încă vechi, la intrare s-au pus flori, iar peroanele au fost înălțate. De asemenea, subpasajul a fost curățat, iar pe pereți sălii de așteptare au apărut picturi tematice cu obiective din Timișoara. În plus, Gara de Nord se bucură acum și de internet wi-fi gratuit. Mai rămâne totuși, marea problemă a chioșcurilor, care așa cum spune consilierul local Ștefan Sandu, au aspect de talcioc.

Totuși, directorul Regionalei a pus gând rău și chioșcurilor care nu fac deloc cinste gării. Simu vrea să scape de ele și să le poziționeze pe toate într-o anumită zonă. Conform planului directorului, acestea vor avea o singură formă, și vor fi de o singură culoare.

Planurile noului director al Regionalei CFR Timișoara, nu se opresc însă aici. Anul acesta se vor face noi lucrări la peroane, lucrări la casele de bilete, dar și un panou de afișaj din care instituția să poată câștiga și bani prin plasarea de reclame. În plus, Simu visează și la iluminarea artistică a clădirii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*