Ultimele stiri

Chiftele din conopidă

chiftele din conopida

Ingrediente

1 conopidă potrivită
1 ceapă mare
2 ouă
2 felii de pâine
250 g piept de pui tocat
1 ceaşcă lapte
1 lingură mărar verde
sare
piper
făină sau pesmet
ulei pentru prăjit

Preparare

1.Fierbi conopida în apă cu sare 5-10 minute, o scurgi în strecurătoare şi o zdrobeşti cu presa de piure sau în blender.

2. Căleşti ceapa tocată mărunt în ulei bine încins şi, când se înmoaie, o scoţi cu spumiera şi o amesteci cu piureul de conopidă. Adaugi cele două ouă bătute uşor, feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse, pieptul de pui, mărar tocat, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.

3.Din compoziţie modelezi chifteluţe, le treci prin făină sau pesmet şi le rumeneşti în ulei bine încins, până devin aurii. Le serveşti calde, garnisite cu piure de cartofi sau legume natur, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*