Ultimele stiri

Chifteluțe cu parmezan

chiftelute cu parmezan ras

Ingrediente: un sfert de cană de migdale tocate, o linguriță și jumătate de zahăr, 3 sferturi de cană de pesmet, un sfert de cană de lapte, 500 de grame de carne tocată de vită, 500 de grame de carne tocată de porc, un ou bătut o cană de parmezan ras, un sfert de cană de pătrunjel tocat, 2 lingurițe de sare, o linguriță de condiment pentru chiftele, 3 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare: Amestecați migdalele cu zahărul cu ajutorul unui mixer. Într-un bol, amestecați pesmetul și laptele. Adăugați migdalele și restul ingredientelor, cu excepția uleiului de măsline. Formați chifteluțele. Turnați uleiul de măsline într-o tigaie. Prăjiți chiftelele, transferați-le apoi pe o farfurie și presărați parmezan ras din belșug peste, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*