Ultimele stiri

Cimitirul din Calea Șagului va avea gard de beton. Lucrările au început [FOTO]

Mult-doritul gard de beton de la Cimitirul din Calea Șagului prinde contur. După lungi tergiversări , firma care are în concesiune cimitirul a ajuns la un consens cu Serviciul de Urbanism al Primăriei și lucrările au fost demarate.

Toate acestea se întâmplă după ce în luna august viceprimarul Traian Stoia, cel ce avea la vremea respectivă în subordine cimitirele, anunța că firma care se ocupă de Cimitirul din Calea Șagului dorește să înlocuiască gardul de plasă de pe strada Vulturilor cu unul din beton, ca cel din față. În acest sens, firma a cerut, la vremea respectivă, Primăriei să spună dacă este nevoie sau nu de autorizaţie de construcţie pentru a înlocui gardul, dar răspunsul venit de la Serviciul de Urbanism a fost unul neinteligibil.

“Când am solicitat un punct de vedere de la serviciul urbanism, am primit un lung şir de citate din legislaţia română, şir din care nu poţi să înţelegi dacă trebuie sau nu autorizaţie. Voi discuta cu şeful de la urbanism ca să lămuresc lucrurile. Nu văd de ce Dumnezeu trebuie să ne tratăm între noi mai rău decât dacă am fi adversari. Oamenii au banii pentru investiţie, vor să o facă, dar nu au un răspuns. Dacă se apucă riscă să fie amendaţi de Poliţia Locală în cazul în care au nevoie de autorizaţie”, spunea atunci viceprimarul Traian Stoia.

Acum firma a demarat lucrările, iar cimitirul va avea în curând gard de beton și pe strada Vulturilor. Lucrarea se face din banii firmei care administrează locurile de veci, iar după finalizarea ei, gardul va rămâne în proprietatea municipalității.

 

IMG_20141105_132848 IMG_20141105_121418 IMG_20141105_121407 IMG_20141105_121400

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*