Ultimele stiri

Cinci persoane, în spital după un grav accident petrecut la Remetea Mare

smurd

Grav accident de circulație în localitatea timișeană Remetea Mare! Cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital după ce, mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara pe pasajul de la Remetea Mare. O tânără însărcinată care se afla la volanul unui Volkswagen Golf și se îndrepta spre Lugoj a încercat o depășire, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului, iar ulterior a fost proiectată pe contrasens într-un autoturism ce circula regulamentar.

În urma impactului puternic, atât tânăra vinovată de producerea accidentului cât și pasagera din dreapta au fost grav rănite. În plus, și șoferul celuilalt autoturism, împreună cu trei pasageri – o femeie și doi copii, au suferit răni grave.

1 Commentariu pe Cinci persoane, în spital după un grav accident petrecut la Remetea Mare

  1. Sunteti total lipsiti de informatii. Fata care a intrat pe contrasens nu a incercat sa depaseasca ci s-a speriat atunci cand un altul lipsit de toate cele, a incercat sa depaseasca. Fata care a intrat pe contrasens s-a speriat. A franat si pierzand controlul masinii a intrat in parapet care a aruncat-o pe contrasens.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*