Ultimele stiri

Cinci români au murit într-un grav accident rutier în Ungaria. Alţi cinci au fost răniţi

accident

Cinci români care se aflau într-un autoturism înmatriculat în Polonia și-au pierdut viața într-un accident petrecut în nord-estul Ungariei, în apropiere de granița cu România. În accident a fost implicat și un microbuz înmatriculat în Harghita, la bordul căruia se aflau tot cetățeni români. Aceștia au fost răniți ușor. 

Accidentul s-a produs în zorii zilei, în apropiere de orașul Gyortelek, în Ungaria. Un autoturism cu numere de înmatriculare poloneze la bordul căruia se aflau cetăţeni români, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un autovehicul care circula regulamentar, iar din spate a fost lovit de un microbuz cu numere de înmatriculare româneşti. În urma impactului, cele cinci persoane aflate în autoturism au decedat.

Călătorii aflaţi în microbuz au fost accidentaţi uşor, iar o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Toate persoanele aflate în microbuz au fost duse la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi ca martori asupra condiţiilor în care s-a produs accidentul, se arată într-un comunicat transmis de MAE.

foto: szon.hu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*